Anul Corona – 24.04.2020

Ⓒⓞⓣⓘⓓⓘⓐⓝ


 Am ajuns in momentul in care viata ni s-a schimbat radical sau partial in functie de cazul fiecaruia, dar fara doar si poate nimic nu mai este la fel. Schimbarea nu poate fi descrisa ca fiind buna/rea ci depinde de cel caruia i se intampla, astfel ea poate fi 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘢 𝘴𝘢𝘶 𝘯𝘶.

Vazand cum lucrurile se desfasoara, simt ca suntem inconjurati de confuzie si de un val de ceata pe care societatea incearca sa ni-l insufle. Ei zic ca ne protejeaza daca ne dau raspunsuri pe jumatate, dar nu sunt de acord, consider ca 𝘢𝘥𝘦𝘷𝘢𝘳𝘶𝘭 𝘵𝘰𝘵𝘢𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘤𝘦𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘶𝘯𝘢 𝘴𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘦 pentru a ne putea adapta, pentru a stii cu ce avem de a face si cum sa-i facem fata, in fond oamenii de rand reprezinta populatia nu puterile politice sau de orice alt tip. 𝘐𝘯𝘴𝘢 𝘥𝘪𝘯 𝘱𝘢𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘴𝘦 𝘯𝘶𝘮𝘦𝘴𝘤 „𝘱𝘶𝘵𝘦𝘳𝘪”…

Stiu ca sunt un numar mare de oameni care au ramas fara locuri de munca si care se zbat in fiecare zi pentru a reintoarce situatia sau pentru a intra in 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 „𝘯𝘰𝘳𝘮𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦” 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘳𝘢 𝘪𝘯𝘢𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘻𝘦𝘯𝘵𝘢𝘵𝘢. Cunosc furia, frustrarea, sentimentul de inutilitate, de dezamagire, panica…deoarece restabilirea unor aspecte din viata noastra pare usor departe de aceste zile. Le cunosc si le traiesc pentru ca si eu fac parte din acea cifra agravanta care descrie numarul oamenilor fara locuri de munca/ in somaj, asteptand o actiune din partea statului si a angajatorului.

De aceea, am inceput sa scriu in vazul tuturor, o faceam si inainte dar nu public, simteam ca pot sa ma descarc de diferite evenimente negative din viata, ca lucrurile iti dau o alta perspectiva atunci cand le pui pe hartie, 𝘤𝘢 𝘱𝘢𝘯𝘢 𝘴𝘪 𝘴𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘢 𝘴𝘢𝘶 𝘥𝘳𝘶𝘮𝘶𝘭 𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘳 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪 𝘴𝘢 𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘥𝘳𝘦𝘱𝘵𝘪 𝘱𝘢𝘳 𝘮𝘢𝘪 𝘤𝘭𝘢𝘳𝘦.

Oamenii sunt creativi, in varii domenii, cred ca putem profita de aceasta situatie si sa realizam ceva, poate nu va fi aceeasi stare de desfasurare precum cea de dinainte, dar va fi una noua, speram ca mai buna.

Astfel sfatul meu este 𝘴𝘢 𝘵𝘳𝘢𝘨𝘪 𝘢𝘦𝘳 𝘪𝘯 𝘱𝘪𝘦𝘱𝘵, 𝘴𝘢 𝘪𝘵𝘪 𝘭𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘦𝘴𝘵𝘪 𝘮𝘪𝘯𝘵𝘦𝘢 𝘴𝘪 𝘴𝘢 𝘪𝘯𝘤𝘦𝘳𝘤𝘪 𝘴𝘢 𝘱𝘶𝘪 𝘤𝘭𝘢𝘳𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘪𝘯 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘶𝘳𝘪, nu consider ca acesta este sfarsitul lucrurilor, poate fi inceputul lor, dar asta tine de ceea ce vei decide tu.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s